Accepteer klantbetalingen vanuit woningoverwaarde.

Geschikt voor o.a.

Tijdelijk! De eerste 10 geslaagde verkopen voor maar 1%

Cwicly voor bedrijven.

Cwicly voor bedrijven maakt het mogelijk om consumenten de mogelijkheid te bieden een aankoop te betalen vanuit de overwaarde van een koopwoning. Wij verzorgen het betalingsproces van verkoop tot uitbetaling. 

Geschikt voor vele branches.

Samenwerken met Cwicly is geschikt voor verschillende branches. Inmiddels werken wij intensief samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verduurzamen van woningen, autodealerbedrijven, keuken- en sanitairwinkels en renovatie- en bouwbedrijven. Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Als bedrijf wil je tenslotte dat het verkoopproces vlot verloopt. Vertel tijdens het verkoopgesprek aan je klant dat het mogelijk is om de aankoop te betalen vanuit de overwaarde van een koopwoning. Stuur via het online bedrijvenportaal de gegevens van de klant naar ons door en we gaan direct voor jou en je klant aan de slag.

Razendsnelle verwerking.

Onze naam zegt al genoeg. Een groot verschil tussen gewone banken en Cwicly is de verwerkingstijd van een aanvraag. Bij Cwicly is er geen wachttijd in tegenstelling tot banken waar de wachttijd gemiddeld 4 tot 5 weken is. En soms zelfs langer.

Cwicly op locatie.

Cwicly op locatie is een unieke service waarbij we anticiperen op de behoefte van je klanten. We ervaren dat consumenten die een luxe aankoop doen, of een groot bedrag besteden, het op prijs tellen dat alles geregeld wordt op de plek waar de verkoop plaatsvindt. 

Ongekende échte support.

Bij Cwicly ben je geen nummertje, maar een partner! Samen maken we het betalingsproces voor je klanten een plezierig proces. Dat doen we door service en ongekende échte support te bieden aan jou en je klant. 

Meer weten?

Overleggen wat Cwicly voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze vriendelijke adviseurs vertellen het je graag. Neem vrijblijvend contact op of maak een terugbelafspraak. 

Overleggen wat Vikx voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze vriendelijke adviseurs vertellen het je graag.

Eerst uitproberen?

Meld je gratis aan en ervaar zelf het gemak van onze services. Bij Cwicly doen we niet aan ingewikkelde contracten met kleine letters, zit je nergens aan vast en afmelden kan altijd. Zonder vervelende vragen of gedoe!

Start nu en maak onbeperkt gebruik van Cwicly in je verkoopgesprek. Over een geslaagde verkoop die betaald wordt uit de overwaarde bereken wij de eerste 10 keer slechts 1%. Ongeacht de hoogte van het verkoopbedrag.

6 %
Eerste 10 geslaagde verkopen!

Nog niet helemaal overtuigd? Probeer het uit voor slechts 1%

Het beste voor jouw klanten.

De voordelen van overwaarde verzilveren zijn groot, heel groot! En dat maakt je verkoopkansen ook groot. Iedere ondernemer wil de beste diensten en producten aanbieden. Ook het betalen van je diensten en producten is een belangrijk onderdeel van de customer-journey. Laat bij de aankoopmogelijkheden zien dat je het beste met je klanten voor hebt. Dat geeft je klanten niet alleen een vertrouwd en goed gevoel, maar bindt klanten ook rotsvast aan je bedrijf. Dat noemen wij een win-win!

Het te verzilveren of op te nemen bedrag ligt doorgaans hoger dan een offerte- of verkoopprijs. Hierdoor krijgt je klant veel meer bestedingsruimte en makkelijker om voor een duurdere, luxere of beter passende aankoop kiezen.

Bij het opnemen of verzilveren van overwaarde uit een koopwoning hoeven reserves zoals spaargeld niet aangesproken te worden. Een groot voordeel voor vele consumenten.

Van een nieuwe auto, keuken, zonnepanelen, warmtepomp, uitbouw tot een droomreis. Overwaarde is door je klant volledig vrij te besteden. Het maakt dus niet uit wat voor diensten of producten je aanbiedt, betalen uit overwaarde is altijd zonder risico.

Wij maken het betalingsproces voor je klanten een aangename ervaring. Dat doen we door jou en je klant alle service en ondersteuning te bieden die nodig is, niet af te schrikken met stijfheid of moeilijk vakjargon en waarborgen wij de afspraken en kwaliteitsnormen net zoals in jouw bedrijf gelden. Zo maken we overwaarde opnemen een plezierige ervaring en de verkoop in het (winkel)bedrijf een feest.

In vergelijking met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening is overwaarde eigen geld, dus geen BKR-registratie.

Opnemen uit overwaarde is belastingvrij. Wat vrijgemaakt wordt krijgt je klant op de betaalrekening gestort.

Rentestanden van ruim tien procent zijn gelukkig lang verleden tijd. De huidige rentestand ligt zo laag dat het maandbedrag voor je klanten lager ligt. Dit komt doordat je klant een langere looptijd in combinatie met een lage rente heeft in vergelijking met een persoonlijke lening.

Klik op het ‘+‘ icoontje voor meer informatie.

Het aanbieden van kopen met opname van overwaarde verhoogt de verkoopkans met ruim 80%! 

Het te verzilveren bedrag ligt doorgaans hoger dan de offerte- of verkoopprijs. Door de ruimere bestedingsruimte zal jouw klant sneller tot een luxere of beter passende aankoop overgaan.

Wij maken het betalingsproces voor je klanten een aangename ervaring. Dat doen we door jou en je klant alle service en ondersteuning te bieden die nodig is, niet af te schrikken met stijfheid of moeilijk vakjargon en waarborgen wij de afspraken en kwaliteitsnormen net zoals in jouw bedrijf gelden. Zo maken we overwaarde opnemen een plezierige ervaring en de verkoop in het (winkel)bedrijf een feest. Cwicly is voor bedrijven zeer laagdrempelig, zonder gedoe en eenvoudig in gebruik. 

Een groot verschil tussen reguliere banken en Cwicly is de verwerkingstijd van een aanvraag. Bij Cwicly is er geen wachttijd in tegenstelling tot banken waar de wachttijd gemiddeld 4 tot 5 weken is of zelfs langer. 

Vikx is een nuchter en oer-Hollandse organisatie. Dat betekend geen gedoe, poespas of moeilijk vakjargon.

Bij winkelsupport en onze adviseurs is geen vraag te gek en staan we graag klaar om je te assisteren. Dat noemen we teamwork!

Onze adviseurs zijn altijd blij om je te helpen. Of het nu gaat om informatie over de voortgang van een aanvraag opname van overwaarde, hulp bij je account of gewoon om even te overleggen.

Cwicly is in Nederland een unieke, toonaangevende en onafhankelijke organisatie. Onze bekwame adviseurs zijn met hun vele jaren ervaring gerust  doorgewinterd te noemen. 

Cwicly is werkzaam in heel Nederland. Waar je bedrijf ook gevestigd is, wij zijn altijd dichtbij!

Klik op het ‘+‘ icoontje voor meer informatie.

Alleen maar voordelen voor jouw bedrijf.

Bij Cwicly ben je geen nummertje, maar een partner! Samen maken we het betalingsproces voor je klanten een plezierig proces. Dat doen we door jou en je klant razendsnel te helpen en ongekende échte ondersteuning te bieden. Daarbij schrikken we je klanten niet af met stijfheid en moeilijk vakjargon (zoals bij banken wel het geval is). Geld opnemen uit woningoverwaarde en uitgeven maken we leuk! 

Geen verkoop, geen kosten.

Nu wordt het pas echt aantrekkelijk! Gebruik maken van het Vikx bedrijvenportaal kost je helemaal niets. Wij doen niet aan vaste of verborgen kosten en ingewikkelde contracten. Maak onbeperkt gebruik van het aanvraagformulier en onze services. Bij Vikx betaal je alleen maar voor een geslaagde verkoop uit opname van overwaarde.

Heeft je klant een order, offerte of koopovereenkomst bevestigd, dan gaan wij aan de slag om de opname van overwaarde te verwerken. Pas als de klant zijn overwaarde op de betaalrekening heeft ontvangen én jouw verkoop is geslaagd betaal je commissie. Eerder betaal je bij ons helemaal niets.

Bij Vikx betaal je alleen commissie als een verkoop die met opname van overwaarde is betaald. Vikx berekend een zeer lage commissie. Daar kan geen normale bank tegen op!

Je krijgt volledig toegang tot alle fantastische functies in het Vikx bedrijvenportaal.

Maak onbeperkt gebruik van het opname uit overwaarde formulier. Of het gaat om een paar of tientallen per maand. Onbeperkt is bij ons ook écht onbeperkt!

Ons bedrijvenportaal werkt intuïtief en is eenvoudig te gebruiken voor iedereen. En kom je er even niet uit, dan zijn wij altijd dichtbij om je te helpen of te adviseren.

Bij Vikx zeg je zonder gedoe je account op. Dit doe je online vanuit je eigen account.

Klik op het ‘+‘ icoontje voor meer informatie.

Waarom bedrijven graag met Vikx samenwerken.

Bekijk de verschillen tussen reguliere banken en Vikx voor bedrijven.

swipe tabel van links naar rechts.

Verschillen Banken Vikx verschillen
Onafhankelijk
Nee
Ja
Speciaal voor bedrijven
Nee
Ja
Winkelsupport
Nee
Ja
Direct contact
Nee
Ja
Aanvragen indienen
Op afspraak
Via Vikx bedrijvenportaal
Aantal aanvragen indienen
Eenmalig
Onbeperkt
Afspraak maken
Gemiddeld 4-5 weken wachttijd
Direct
Verwerking aanvragen
Gemiddeld 3-4 weken
2 werkdagen
Verwerking aanvraag op locatie
Nee
Ja (VIP service)
Vikx promotiematerialen
Nee
Ja

Wij zijn jouw partner voor succes.

Wij bieden financiële services die ‘gewoon’ werken.

Extra verkoopkansen

Het aanbieden van betaling uit overwaarde verhoogt de verkoopkans met ruim 80%.

Voor bedrijven

Vikx helpt (winkel)bedrijven met het aanbieden van een exclusieve betaalservice voor consumenten.

Snelle onboarding

Na online registratie van je bedrijf kun je direct en onbeperkt gebruik maken van het bedrijvenportaal.

Ongekende support

We staan steevast voor je klaar en zijn erop gebrand je verwachtingen te overtreffen.

Snelle verwerking

Bij Vikx kun je rekenen op een razendsnelle verwerking van iedere aanvraag.

Vikx op locatie

Een unieke service waarbij we naar je (winkel)bedrijf toekomen voor de volledige afhandeling.

Geen gedoe

Geen gedoe, poespas of moeilijk te begrijpen vakjargon. Wij zijn onderdeel van jouw team.

Geen verborgen kosten

Betaal alleen bij een afgeronde verkoop die is voortgekomen uit opname van overwaarde.

Lage commissie

Voor een ongekend lage commissie tot wel 1% maak je onbeperkt gebruik van onze services en diensten.

Eerst uitproberen?

Meld je gratis aan en ervaar zelf het gemak van onze services. Bij Vikx doen we niet aan ingewikkelde contracten met kleine letters, zit je nergens aan vast en afmelden kan altijd. Zonder vervelende vragen of gedoe!

Start nu en maak onbeperkt gebruik van Vikx in je verkoopgesprek. Over een geslaagde verkoop die betaald wordt uit de overwaarde bereken wij de eerste 10 keer slechts 1%. Ongeacht de hoogte van het verkoopbedrag.

6 %
Eerste 10 geslaagde verkopen!

Nog niet helemaal overtuigd? Probeer het uit voor slechts 1%

Vikx boost & informatie meeting.

Geef je verkoopteam een boost! Een financieel adviseur en een winkelsupport medewerker komen naar je (winkel)bedrijf toe om jou en je team uit te leggen hoe het bedrijvenportaal werkt, hoe je een aanvraag indient én je verkopen met opname van overwaarde kunt stimuleren. Informeel, informatief en alle ruimte om vragen te stellen. Zullen we afspreken?

Vikx erkend bedrijf badge.

Heeft je verkoopteam de ‘Vikx boost & informatie bijeenkomst’ gevolgd dan ontvang je een Vikx dealerbadge voor op de deur. Laat je bezoekers zien dat je bedrijf Vikx gecertificeerd is.

Video afspelen

Start vandaag nog met Vikx!

GRATIS registreren en direct starten.

Deze bedrijven gingen je voor.

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Deze bedrijven gingen je voor.

Zeer professioneel bedrijf, veel contact met Yunus en hij denkt met je mee, vriendelijk en goed mee te overleggen. Aanrader!

De samenwerking met Vikx bevalt erg goed. Mijn klanten zijn blij met de extra betaaloptie die ik nu kan aanbieden.

Na een goed gesprek te hebben gehad heb ik mijn bedrijf geregistreerd. Erg handig voor mijn klanten die willen verduurzamen.

Inmiddels 2 maanden geleden Vikx gevonden via Google. Een hele fijne organisatie om mee samen te werken.

Ik kan Vikx aan ieder bedrijf aanraden. Snel, vriendelijk en heel gemakkelijk aanvragen doorgeven.

De beste manier om te betalen voor mijn klanten. Goede begeleiding en hulp van de adviseurs. Top!

Nog niet overtuigd?

Soms is het fijn om eerst even te sparren over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven

Terugbelverzoek

Stel je vraag en wij bellen je spoedig terug.

Laagste commissie van Nederland!

10 keer uitproberen
voor maar 1%

Bedrag Commissie
Alle bedragen Eerste 10 keer slechts 1%
Tot € 15000,- 5%
€ 15000,- tot € 25000,- 4%
€ 25000,- tot € 50000,- 3%
€ 50000,- tot € 100000,- 2%
€ 100000,- en hoger 1%

Percentage commissie wordt berekent over het totaal van het verkoop- /orderbedrag.

Terugbel afspraak gemaakt!

Bedankt, wij hebben je vraag ontvangen. Een adviseur zal spoedig contact met je opnemen. Tot snel, team Vikx!