Onboarding
Starten met Vikx
Door onze snelle online onboarding kan je binnen enkele minuten beginnen met het gebruiken van Vikx voor bedrijven. Na het invullen van je (bedrijfs)gegevens kom je automatisch terecht in je persoonlijke dashboard. Er zal eenmalig een korte rondleiding starten zodat je precies weet waar je wat kan vinden, hoe het werkt en snel in contact komt met onze supportdesk voor hulp of vragen. Daarna kan je Vikx gelijk gebruiken tijdens je verkoopgesprekken. Easy-peasy!
Onboarding
Bedrijf aanmelden
Ga naar het bedrijvenportaal om je aan te melden. Klik op de onderstaande 'Bedrijf aanmelden' button en vul je (bedrijfs)gegevens in. Je bedrijf aanmelden bij Vikx is gratis.
Ready, set, go!
Het is nu mogelijk om tijdens het verkoopgesprek met je klant een extra betalingsmogelijkheid aan te bieden, namelijk het betalen van jouw diensten of producten uit overwaarde van de woning.
Verkoopgesprek
Vertel aan je klant dat betalen uit overwaarde van de woning vele voordelen heeft zoals; meer bestedingsruimte, belastingvrij opnemen, spaargeld hoeft niet aangesproken te worden en er is geen BKR registratie. Het is tenslotte eigen geld. Daarbij is het aanvragen van een overwaardecheck altijd zonder kosten. Je hebt de klant nieuwsgierig gemaakt en is nu waarschijnlijk benieuwd wat de uitkomst is bij een overwaardecheck.
Overwaardecheck
Log in op het bedrijvenportaal van Vikx. Vanuit het dashboard dien je heel eenvoudig een overwaarde check in of kom je snel in contact komt met onze supportdesk om je te helpen bij vragen. Zodra je de gegevens van je klant hebt ingevuld en doorgestuurd gaan wij er direct mee aan de slag.

TIP! Ligt het verkoop-orderbedrag boven de € 25000 dan kan je gratis gebruik maken van 'Vikx op locatie' service! Een adviseur komt naar je bedrijf, winkel of zelfs de klant toe om de aanvraag af te ronden.
Aanvraag geslaagd!
Zodra je de gegevens van je klant hebt ingevuld en doorgestuurd gaan wij met de aanvraag aan de slag. Dit doen we zeer nauwkeurig om het allerbeste resultaat te kunnen aanbieden.
Scroll naar boven